DoTERRA essentiële olie

Essentiële olie is pure plantkracht! De oliën worden gewonnen uit delen van planten, zoals bloemen, takjes, bladen, schil hout en hars. Het gebruik van essentiële oliën kan een goede ondersteuning van de gezondheid bieden, het immuunsysteem versterken en bij veel klachten worden ingezet. Heeft je paard bijvoorbeeld last van mok, jeuk, ontsteking. Of in gedrag druk en snel afgeleid, kijk dan eens wat essentiële oliën voor jullie kunnen doen.

Essentiële oliën kunnen op 3 manieren worden toegepast: – via inademing – via de huid – via inname

Het meest bekend is via inademing, ook daarom wel aromatherapie genoemd. De moleculen van de olie worden via de longblaasjes opgenomen in het bloed en zo in het lichaam verspreidt daar waar het moet zijn. Via de huid, lekker gemasseerd, wordt t uiteindelijk ook opgenomen in het bloed, op deze manier kunnen de oliën uitwerking hebben op het hele lichaam en de organen. De verschillende oliën hebben een affiniteit en bijbehorende uitwerking op specifieke delen van het lichaam. Bijzonder is dat essentiële oliën niet achter blijven in het lichaam en altijd volledig weer worden uitgescheiden.

Equitesse gaat voor de best beschikbare oliën en wel de essentiële oliën van DoTERRA. Deze zijn van therapeutische kwaliteit (CPTG gecertificeerd, ieder flesje wordt getest op kwaliteit), 100% zuiver en bevatten gegarandeerd geen vulmiddelen of verdunningen, echt alleen de pure plantkracht!

Klik hier voor info per olie en om te bestellen.

Bij ernstige of aanhoudende klachten moet er altijd een dierenarts worden geraadpleegd.