Hayster Healthy Herbs Olie & Azijn

Het assortiment bestaat uit 2 oliën en biologische appelazijn. Alle producten worden per bestelling vers gemaakt. Koel en donker bewaren, schudden voor gebruik.

Hayster Lijnzaadolie De lijnzaadolie is van de eerste koude persing en uiteraard ongeraffineerd. Hayster Lijnzaadolie bevat o.a. vitamine A, D en E en is rijk aan essentiële onverzadigde vetzuren. Deze olie is voor elk type paard in elke levensfase.

Hayster Omega 3-6-9 Olie De Omega olie bevat een uitgekiende combinatie van essentiële vetzuren. Deze vetzuren vormen een belangrijk onderdeel van een goed rantsoen. Het ondersteunt een optimale conditie van huid en vacht, ondersteunt de huid bij eczeem klachten zoals zomereczeem, mok, rasp, etc. Het werkt ondersteunend bij de remming van ontstekingsprocessen, ondersteunt wondgenezing en de doorbloeding. Ingrediënten: lijnzaadolie, zonnebloemolie, teunisbloemolie, walnootolie

Hayster Biologsiche Appelazijn Appelazijn zelf komt in de vrije natuur voor en paarden maken er periodiek naar behoefte gebruik van. Na 8 jaar onderzoek op de effecten van appelazijn op paarden (Hayster) is gebleken dat er een groot verschil is in “gangbare” appelazijn en de biologische appelazijn. Gangbare appelazijn heeft meer verschillende bewerkingen ondergaan, waardoor de werking van deze variant minder tot nihil blijkt te zijn. Bij dezelfde paarden bleek biologische appelazijn wel effect te hebben. De productie van biologische appelazijn van Hayster gebeurt in eigen beheer en is ook geschikt voor humane consumptie.

Biologische Appelazijn is een zuiver natuur product dat een positieve bijdrage kan leveren aan de gezondheid van jouw paard.
  • Het helpt bij de productie van maagzuur, waardoor het ondersteuning biedt aan het totale spijsverteringsproces. Door het zuur is biologische appelazijn ook een perfecte regulator wanneer er te weinig maagzuur is.
  • Het reguleert het verwerken en het opslaan van vetten. Enerzijds biedt het magere paarden ondersteuning om vetten beter te benutten vanuit de voeding. Anderzijds helpt het te dikke paarden om lichaamsvetten te verbranden.
  • Het helpt bij de afvoer van afvalstoffen, hierdoor kan het de algehele gezondheid van je paard ondersteunen.
Voor alle paarden (periodiek) inzetbaar en een rijke aanvulling van het rantsoen.

Hayster Appelazijn kan zowel door het voer als in het drinkwater worden gevoerd.