Retourneren

  1. De Klant is verplicht om bij aflevering te onderzoeken of het Artikel aan de overeenkomst beantwoordt. Indien dit niet het geval is, dient de klant Equitesse daarvan binnen 2 dagen na de vaststelling daarvan gemotiveerd hiervan op de hoogte te stellen.
  2. Ingediende klachten of bezwaren schorten de betalingsverplichting niet op.
  3. U heeft het recht uw bestelling binnen 14 (veertien) kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer, Equitesse, geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected]. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
  4. Uitgesloten van retourrecht: – Aanbiedingen en producten verkregen buiten deze webshop om zoals via beurzen/markt. – Voor in opdracht vervaardigde artikelen c.q. artikelen die tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de klant, artikelen die specifiek op een persoon, bedrijf of organisatie zijn toegesneden. – Producten (o.a. paardenvoer, supplementen, oliën, zalven etc.) die u via deze webwinkel koopt worden op bestelling gemaakt en hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing.
  5. Equitesse accepteert geen retourzendingen zonder dat de klant Equitesse eerst hierover heeft bericht en Equitesse de klant schriftelijk of via e-mail de acceptatie heeft bevestigd.
  6. Rembours zonder voorgaand overleg, niet voldoende en ongefrankeerde pakketten, worden geweigerd.
  7. Indien de artikelen ongebruikt en tijdig worden geretourneerd, dan stort Equitesse het aankoopbedrag binnen uiterlijk 14 (veertien) dagen retour op de bank- of girorekening van de klant.
  8. Wanneer de afgeleverde artikelen niet binnen 14 (veertien) kalenderdagen zijn teruggezonden, gelden de zaken als door de klant zonder enig bezwaar geaccepteerd en kunnen dan niet meer geretourneerd worden, ongeacht de staat van het product.
  9. Retourzending van artikelen is voor rekening en risico van de klant. Het is verstandig bij retourzendingen een bewijs van verzending te vragen.
  10. Als je een klacht hebt over een product, je bestelling, de levering of iets anders, neem dan contact met ons op via [email protected]. Wij sturen je een ontvangstbevestiging van je klacht en zullen e.e.a. zo spoedig mogelijk proberen op te lossen.