Hayster HH Brokken

Paardenvoer dat alle natuurlijke grondstoffen bevat zoals een paard, die vroeger in alle vrijheid zelf kon vinden met alle noodzakelijke vitaminen en mineralen, sporenelementen. De brokken bestaan uit tientallen verschillende grassoorten en kruiden, die allemaal zorgvuldig zijn geselecteerd en gedroogd. Deze worden vervolgens op eigen ontwikkelde machines, bij zeer lage temperatuur tot een 6mm brok geperst.

Hayster Healthy Herbs Brokken assortiment:

  • Weidebrok en Weidebrok Plus. Geschikt voor alle paarden en pony’s, als dagelijks onderhoud, die geen tot licht recreatief werk verrichten. Ideaal als extra aanvulling op dagelijks ruwvoer of bij geen/beperkte weidegang.
  • Basisbrok en Basisbrok Plus. Geschikt voor alle paarden en pony’s, die wekelijks recreatief worden gereden, of met dagelijks lichte arbeid en jonge paarden. Voor paarden, die wel presteren, maar sober zijn, een passend voerproduct.
  • Normaalbrok en Normaalbrok Plus. Geschikt voor alle paarden en pony’s, die dagelijks worden gereden. Deze productlijn geeft ondersteuning voor het bewegingsstelsel. Ook ideaal voor merries tijdens de dracht en voor opgroeiende paarden.
  • Superbrok en Superbrok Plus. Geschikt voor alle paarden en pony’s, die dagelijks zware arbeid verrichten (bijv. sportpaarden) of voor die iets extra’s kunnen gebruiken, dekhengsten, hoogdrachtige en zogende merries en bij herstel na ingreep of ziekte.

Wat betekent de toevoeging “Plus” achter de broksoort?
Plus geeft aan dat er een hogere dosering kruiden en daarmee meer natuurlijke vitaminen, mineralen en vetten in het voer zitten. De basis blijft hetzelfde en het resultaat is dat door de extra concentratie kruiden het rantsoen ‘rijker’ is.

De brokken zijn verkrijgbaar in 20 kg papieren zakgoed.
Een proefverpakking is natuurlijk ook mogelijk!

Conform EU regelgeving is het niet meer toegestaan om in de productbeschrijvingen een gezondheidsprobleem of specifieke aandoening te noemen. Hierdoor is de vermelde informatie bij onze producten globaal en weinig onderscheidend. Een goede keuze maken kan daardoor lastiger zijn. Gelukkig kunnen en mogen wij nog wel persoonlijke adviezen geven; neem daarvoor gerust contact op!

paard uit kudde